BESYO’dan İki Birincilik

BESYO’dan İki Birincilik
16.01.2020
1.113
A+
A-

Kastamonu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu üniversitelerarası müsabakalardan iki birincilikle döndü.

15 – 20 Aralık 2019 tarihleri arasında Sivas’ta düzenlenen Üniversitelerarası Erkekler 2. Lig Basketbol Müsabakalarına Kastamonu Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı Dr.Öğr.Üyesi Ali Erdem CİĞERCİ’nin antrenörlüğünde katıldı. Üniversitemiz Erkek Basketbol Takımı yaptığı başarılı müsabakalar sonucunda hiç maç kaybetmeden birinci oldu.

Toplamda sekiz üniversitenin yarıştığı turnuvada birinciliği Kastamonu Üniversitesi, ikinciliği Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ve üçüncülüğü ise Amasya Üniversitesi elde etti. Taha Akgül Spor Salonu’nda düzenlenen kupa törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Alim, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Hazar, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Muammer Çırçır ile sporcular katıldı.

Kastamonu Üniversitesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ali Erdem Ciğerci, “Genel olarak sert müsabakalar oynamasak da takımımızın belirli bir planı ve disiplini olduğundan dolayı gayet iyi bir şeklide turnuvayı geçirdik. Hak ettiğimiz kupayı aldık. Sivas ile ilgili söylenecek çok şey var ama çok iyi ev sahipliği yaptığını söyleyebilirim.”dedi.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu(TUSF) tarafından organize edilen ve 17-21 Aralık 2019 tarihlerinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Merkezinde gerçekleştirilen şampiyonada erkeklerde; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Mardin Artuklu Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Hitit Üniversitesi, Batman Üniversitesi ve Kastamonu Üniversitesi hentbol takımları, bayanlarda ise; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi ve Kilis 7 Aralık Üniversitesi mücadele etti. Öğr.Gör. Hüsnü ŞİNOFOROĞLU’nun antrenörlüğünde katılan Üniversitemiz Erkek Hentbol Takımı yaptığı başarılı müsabakalar sonucunda birincilik elde etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.