İLETİŞİM FAKÜLTESİ İLK GALİBİYETİNİ ALDI 

Kastamonu Üniversitesi Ay yıldız Spor ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen 100. Yıl Cumhuriyet Spor Oyunları’nda, İletişim Fakültesi, Orman Fakültesi karşısında gruptaki ikinci maçında ilk galibiyetini aldı.

İLETİŞİM FAKÜLTESİ İLK GALİBİYETİNİ ALDI 
23.12.2023
223
A+
A-

Kastamonu Üniversitesi’nde düzenlenen 100. Yıl Cumhuriyet Spor Oyunları’nın basketbol müsabakaları 2. grubunda mücadelesini sürdüren İletişim Fakültesi, ikinci maçında galibiyet ile ayrıldı. Müsabakanın ilk periyodu 7 – 9 sonuç ile Orman Fakültesi’nin üstünlüğü ile sonuçlanırken, ikinci periyotta üstünlüğünü 19 – 24 skor ile sürdürdü. 3. periyotta İletişim Fakültesi, 29 – 26 skor ile öne geçerken, son periyotta üstünlüğünü 39 – 36 skor ile devam ettirerek ilk galibiyetini aldı.  

İletişim Fakültesi’nde takım kaptanı Esat Murat Karakayalı’nın 20 sayılık performansı, Tribünde maçı takip eden İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından büyük ilgi gördü. 

Gazete Kampüs’e konuşan İletişim Fakültesi kaptanı Karakayalı, maçın ardından “Maç için çok çalıştık, çok çabaladık ve bugün kazandığımız için çok mutluyuz. İnşallah İletişim Fakültesi’ni hak ettiği gibi gruptan çıkaracağız” ifadelerini kullandı.  

İletişim Fakültesi üçüncü müsabakasını 22 Aralık Cuma günü saat 19.30’da Küre Meslek Yüksekokulu ile gerçekleştirecek. 

Haber/Fotoğraf: Ümit KAYA/Melih DURMUŞ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.