“Eviniz Evimizdir”

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi İlknur Kılınç tarafından verilen Sosyal Sorumluluk Kampanyaları dersi kapsamında Eviniz Evimizdir Projesi gerçekleştirildi.

“Eviniz Evimizdir”
23.01.2024
222
A+
A-

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından Eviniz Evimizdir Projesi gerçekleştirildi. Gazetecilik Bölümü son sınıf öğrencileri Gözde Nur Şahin, Büşra Sarsılmaz, Melih Durmuş, Ümit Kaya, Burhan Emre ve Mehmet Can Tekkanat, proje kapsamında yaşlı ve engelli bireylerin evlerini temizledi. Kuzeykent Muhtarı Hakan Çölez’in desteğiyle hayata geçen projede, yaşlı bireylere karşı sosyal sorumluluğu arttırmak ve farkındalık amaçlandı.

Ekip üyeleri, sadece ev temizliği ile kalmayıp yaşlıların yalnız olmadıklarını da hissettirmeyi amaçladı. Eviniz Evimizdir Projesi, yaşlı bireylerin daha çok sosyal ortamlara katılması gerektiğini ve toplumun bireylere karşı daha yardımsever olmasını savundu.

Ekip üyelerinden Ümit Kaya, “Eviniz Evimizdir Projesi, sadece bir kereliğine hayata geçen bir proje olarak kalmayacak. Bizler mezun olduktan sonra da bu projenin devamlılığını sağlamaya çalışacağız. Amacımız sadece ev temizlemek değil, bireylerimizin de toplumda bir yere sahip olmasını sağlamak” sözleriyle projenin önemini vurguladı.

Haber: Gözde Nur Şahin

Fotoğraf: Melih Durmuş, Ümit Kaya

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.