İletişim Fakültesi Araştırma Görevlisi Yıldırım’ın Kısa Film Projesine Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan Destek

13.09.2023

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Araştırma Görevlisi Mehmet Oğuz Yıldırım’ın yönetmenlik ve senaristlik görevlerini üstlendiği “Kudret” isimli kısa film projesi, Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü tarafından 2023-2 Sayılı Destekleme Kurulu Kararı ile desteklenmeye hak kazandı. Prodüksiyon çalışmalarına başlanan kısa film projesi, 2024 yılı içerisinde tamamlanıp film festivallerinde seyirci ile buluşacak.

Daha önce çektiği kısa filmlerle ulusal ve uluslararası festivallerde başarılar elde eden Yıldırım, bu tecrübelerini uygulama birimlerinde İletişim Fakültesi öğrencilerine de aktaracak.