KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ BOZKURT’TA

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ SEL FELAKETİNDEN ETKİLENEN ÇOCUKLAR İÇİN MORAL GEZİSİ DÜZENLEDİ

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ BOZKURT’TA
28.10.2021
949
A+
A-

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi tarafından Kastamonu ili Bozkurt ilçesinde Bozkurt Anaokulu, Fatih İlkokulu ve Bozkurt Ortaokulu’nda sel felaketinden etkilenen çocuklar için etkinlikleri içeren teknik gezi düzenlendi.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kaçar ve fakültenin öğretim elemanlarından oluşan gezi heyetini, Bozkurt Fatih İlkokulu binasında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer ve Okul Müdürü Hüseyin Erol karşıladı. Eğitim Fakültesi öğretim elemanları tarafından Bozkurt Fatih İlkokulu bahçesinde kurulan, “Gösteri Deneyleri”, “Kendi Teknolojimi Tasarlıyorum”, “Matematiksel Etkinlikler”, “Sosyal Etkinlikler”, “Etkileşimli Dil Etkinlikleri”, “Sanat Atölyesi”, “Gelecek Hedeflerim” ve “Temassız Oyunlar” adlı atölyelerde etkinlikler gerçekleştirildi.

Etkinlikler kapsamında okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine akademik faaliyet deneyimi yaşatan heyet, eğlenceli vakit geçirmelerini de sağladı. Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık programındaki öğrencilerin hazırladığı atölye çalışmalarıyla öğrencilere psikolojik anlamda destek verebilecek ortamlar oluşturuldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.