ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI TANITIM GÜNLERİ’NE BÜYÜK İLGİ

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci toplulukları, 18-24 Ekim 2021 tarihleri arasında “Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri” kapsamında, Merkezi Yemekhane önünde düzenlenen alanda açtıkları tanıtım stantlarında faaliyetlerini tanıtarak, yeni üye kayıtlarını gerçekleştirdi.

ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI TANITIM GÜNLERİ’NE BÜYÜK İLGİ
28.10.2021

Üniversitemiz öğrencileri, Sağlık, Kültür ve Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri’ne büyük ilgi gösterdi.

18-24 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen “Tanıtım Günleri” kapsamında, Merkezi Yemekhane önünde açtıkları tanıtım stantlarında farklı ilgi alanlarına hitap eden öğrenci toplulukları, düzenlemiş oldukları programlar, aktiviteler ve sürdürülebilir projeleri ile yeni dönemde planladıkları faaliyetlerini öğrencilere aktararak, yeni üye kayıtlarını tamamladılar. Kayıtların ardından öğrenciler, kendi yetenek ve hobilerine uygun toplulukları tanıma ve dâhil olma fırsatı yakaladılar.