TİKA Etiyopya Temsilcisi Fakültemize Konuk Oldu

TİKA Etiyopya temsilcisi Cengiz Polat fakültemiz Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü öğrencilerine yönelik düzenlenen etkinliğe konuk oldu.

Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü öğrencilerine yönelik düzenlenen programa Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Etiyopya temsilcisi Cengiz Polat konuk oldu. Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe, TRT Medya Eğitim Kanal Koordinatörü Abdurrahman Çakır, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Konuşmasında medya sektöründeki tecrübelerinden bahseden Cengiz Polat, “Gündeme ilişmek için bir program yapıyorsunuz. Makul bir izleyici kitlesi oluşuyor. Bunu artırmak için yapmanız gereken şey gündeme ilişmek. Mesela Etipyo’da 20 bin dolarlık   yardım dağıtacağız” diye konuştu.

İletişim konusunda medyanın nasıl yönetildiği hakkındaki bilgileri de aktaran Cengiz Polat, konuşmasını tamamladıktan sonra katılımcılardan gelen soruları yanıtladı. Program, fakültemiz Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Zübeyde Süllü’nün Cengiz Polat’a ve Dr. Öğr. Üyesi Fatma Doğan Akkaya’nın Abdurrahman Çakır’a hediye takdim etmesiyle sona erdi.

Haber/ Fotoğraf: Yasin Özdemir/ Enes Özcan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.