ÜNİVERSİTEMİZ MMF’NİN DÜZENLEDİĞİ TURNUVALARDA ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinde (MMF) Elektrik, Elektronik Mühendisliği ve İnşaat Mühendisliği öğrencilerinin katıldığı masa tenisi, langırt ve futbol turnuvalarında şampiyonlar belli oldu.

ÜNİVERSİTEMİZ MMF’NİN DÜZENLEDİĞİ TURNUVALARDA ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU
26.11.2021
653
A+
A-

Kastamonu Üniversitemiz Mühendilik ve Mimarlık Fakülte öğrencilerinin 22-24 Kasım tarihleri arasında masa tenisi, langırt ve futbol turnuvaları gerçekleşti. 22-25 Kasım tarihleri arasında oynanan MMF Güz Dönemi masa Tenisi Turnuvasında Erkeklerde İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencisi Ertuğrul Sarıgül İlyas İzzetov’u 2-0’lık setlerle mağlup etti. Aynı maçın Kızlar kategorisinde yarışan Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi Filiz Turan şampiyon oldu.

24-25 Kasım tarihlerinde oynanan Langırt Turnuvasında iki kişiden oluşan müsabakaların sonunda galibiyeti, Anas Abbas ve Muhammed Hafez çifti elde etti.

MMF’nin Üniversitemiz Emin Baydil Spor tesislerinde 23 Kasım Salı günü gerçekleştirdiği yarı final futbol turnuvasında ise AC DC Milan ve Agrega takımlarının karşılaşmasında 2-4’lük skorla Agrea finale yükselirken, 26 Kasım Cuma günü müsabakanın final maçında Şah Mat takımı rakibi Agrea’yı 5-2 mağlup ederek şampiyon oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.