İLETİŞİM FAKÜLTESİNDE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

İletişim Fakültesi Konferans Salonunda, 24 Kasım Çarşamba günü, fakültemiz öğrencilerine yönelik öğrenci toplulukları ve disiplin cezaları gerektiren disiplin suçları hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İLETİŞİM FAKÜLTESİNDE  BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
24.11.2021
671
A+
A-

Fakültemiz öğrencilerine yönelik öğrenci toplulukları ve disiplin cezaları gerektiren disiplin suçları hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıda açılış konuşmasını, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Muharrem Çetin yaptı.

Öğrencilerin okulda yapılan  etkinliklere katılmalarının çok faydalı olacağının altını çizen Prof. Dr. Çetin; “Gerçekleştirilen etkinlikler öğrencilerin bilgi edinmeleri ve tecrübe kazanmaları için hazırlanıyor. Fakültemizde bulunan atölyelerden faydalanın, topluluklara ve etkinliklere katılın bunların yanı sıra yabancı dilinizi geliştirin. Zaman çok hızlı geçiyor, çok çalışmalısınız” diye konuştu.

Fakültemiz bünyesinde faaliyet gösteren “Tiyatro Topluluğu”, “ Medya ve İletişim Topluluğu” ile “Radyo Televizyon ve Sinema Topluluğu” öğrencileri, kendi topluluklarına ilişkin detayları aktararak, yaptıkları çalışmaları konferansa katılan öğrencilerle paylaştılar. Toplantı, Öğr. Gör. Dr. İsmail Karakulle’nin “Disiplin cezaları ve disiplin cezalarını gerektiren disiplin suçları” hakkında konuşmasının ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.