Öğrencimizden King Of Kings (KOK) Dünya Serisi’nde Galibiyet

Ünlü isimlerin yer aldığı King of Kings World Series İstanbul dövüş müsabakaları yapıldı. Müsabakada Üniversitemiz öğrencisinden galibiyet geldi.

Hollywood yıldızları ve dünyaca ünlü dövüşçülerin katıldığı King Of Kings (KOK) Dünya Serisi İstanbul Ülker Sports Arena’da düzenlendi. 128 ülkeden canlı yayınlanan müsabakada öğrencimiz Farshad Moghulzade, rakibi Azerbaycanlı ünlü K-1 Yıldızı ve dizi oyuncusu  Zabit Samedow’un sporcusu Amil Shahmarzade’yi ezici bir üstünlükle mağlup etmeyi başardı.

Müsabakayı kazanan Farshad Moghulzade’un antrenörü olan ve üniversitemizde öğrenim gören Emrah Şahanoğlu, galibiyet sonrası duygularını şu şekilde aktardı: “Bu maç için iyi bir hazırlık süreci geçirdik. Bizim profesyonelde 8’inci galibiyetimiz oldu. Üniversitemiz adına bu müsabakaya katıldık. Bu konuda bize destek veren sayın Rektörümüz Ahmet Hamdi Topal’a ve Üniversite yönetimine teşekkür ediyoruz. İnşallah daha büyük organizasyonlarda hem ilimizi hem de üniversitemizi temsil etmeye devam edeceğiz. Sporcumuzu da tebrik ediyorum”.


Haber: Gizem Azboy

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.