Suat Cumali Güngör tarafından “Fotoğraf Üzerine” konulu Söyleşi Düzenlendi

Suat Cumali Güngör tarafından “Fotoğraf Üzerine” konulu Söyleşi Düzenlendi
16.01.2020
1.100
A+
A-

Kastamonu Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı ve Fotoğraf Sanatçısı Suat Cumali Güngör 17 Aralık 2019 tarihinde Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesinde söyleşi gerçekleştirdi.

17 Aralık 2019 tarihinde saat 14.00’da İİBF Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşi ve sunumda sanat yaşamı hakkında bilgi veren Suat Cumali Güngör, gerçekleştirdiği sunum ile fotoğraf sanatı ve çekim teknikleri hakkında katılımcılara bilgi verdi. Fotoğraf sanatı ile ilgili merak edilen soruları da yanıtlayan Güngör, çekmiş olduğu yurtiçi ve yurtdışı fotoğrafları katılımcıların beğenisine sundu. Çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldığı söyleşi ve sunumun bitiminde Prof. Dr. Ahmet Kaçar tarafından Güngöre’e teşekkür belgesi takdim verildi.

Söyleşi ile aynı gün Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Sergi Salonu’nda Kastamonu Fotoğraf Sanatı Derneği (KASFOT) üyelerinin eserlerinden oluşan karma fotoğraf sergisi açıldı. 26 eserden oluşan karma sergide Kastamonu ili ve ilçelerinden üyeler tarafından çekilen fotoğraflardan bir seçki yer aldı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.