Üniversitemizin Sesi Programına Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ömer Küçük Katıldı

Kastamonu Kampüs TV’de yayınlanan ‘Üniversitemizin Sesi’ programına Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Küçük konuk oldu.

Üniversitemizin Sesi Programına Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ömer Küçük Katıldı

Kastamonu Kampüs TV’de yayınlanan ‘Üniversitemizin Sesi’ programına Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Küçük konuk oldu. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Küçük, Ormancılık ve Tabiat Turizmi’nde ihtisaslaşma çalışmaları hakkında merak edilen soruları cevapladı.

Üniversitemizin ormancılık ve tabiat turizmi alanında ihtisas üniversitesi olduğundan bahseden Prof. Dr. Küçük, Kastamonu’da orman varlığının ve biyoçeşitliliğin çok zengin olduğuna değinerek, 2020-2024 yılı stratejik planında ihtisaslaşmaya özel bir yer ayırdıklarını aktardı.

Ormancılık ve tabiat turizmi alanında devam eden ihtisaslaşma projelerinin içeriği hakkında konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Küçük, planlanan projelerin başında mobilya, eğitim, tasarım ve ürün geliştirme konularının geldiğine vurgu yaparak, bölge için önemli bir değer taşıyan ormancılık sektörünü ARGE çalışmaları ve ürün geliştirme çalışmaları ile desteklediklerinin altını çizdi.

Programın sonunda, Engelsiz Üniversite Koordinatörlüğü’nün hedeflerinden de bahseden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Küçük, öğrencilerin kendilerini sadece eğitimde değil birçok sosyal konuda geliştirmeleri için tavsiyelerde bulundu.

Haber: Büşra Sarıdoğan /Melda Gökce

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.