Kastamonu Belediyespor, Sahasında Metz Hentbol Takımına Yenildi

Hentbol EHF Kadınlar Şampiyonlar Ligi B Grubu 6. hafta maçında Kastamonu Belediyespor, sahasında Fransa’nın Metz Hentbol takımına 20-30 yenildi.

Kastamonu Belediyespor, Sahasında Metz Hentbol Takımına Yenildi
01.11.2021
926
A+
A-

Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, EHF Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndaki 6.maçında, Fransa’nın Metz takımına yenildi. Kastamonu Merkez Spor Kompleksinde oynanan maçın ilk yarısı, Kastamonu Belediyespor’un 9-13’lük yenilgisiyle tamamlandı. Maçın ikinci yarısında istediği oyunu sergileyemeyen Kastamonu Belediyespor, Metz takımının hızlı atakları ile aradaki farkın açılmasına engel olmadı. Rakip kalede birçok pozisyon yakalayan Kastamonu Belediyespor, Fransız takıma 20-30’luk skorla yenildi. Kastamonu Belediyespor, B Grubu’nda yaptığı altıncı maçından da yenilgi ile ayrıldı.

Maç sonunda düzenlenen basın toplantısında Kastamonu Belediyespor’u tebrik eden Metz Hentbol antrenörü Emmanuel Mayonnade, sahada istedikleri gibi oyun sergilediklerini belirterek; “Birinci yarıda fark çok fazla olmasa da yine beklediğimiz gibi bir oyundu. İkinci yarıda da zaten rakibimizi baskı altına almıştık.   Grubu da  1. veya 2. olarak tamamlayacağız gibi görünüyor, şuan mutluyuz” ifadelerine yer verdi.

Kastamonu Belediyespor Antrenörü Costica Buceschi, Metz takımını tebrik ederek, özellikle hızlı ataklarla sonuca gidildiğine dikkati çekti. Daha önceki maçlarda yaşanan sorunların bu maçta da yaşandığını belirterek gelecekte aynı problemle karşılaşmamak adına çalışmalarını yoğunlaştıracaklarını dile getirdi.

Antrenör Buceschi; “Şampiyonlar Ligi’nde oynadığımızın farkında olalım. Metz gibi bu işin 4’lü finalinde oynayan takımlarla oynuyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde ilk yılımız. Bunu Beşiktaş-Real Madrid maçı gibi düşünebilirsiniz” diyerek konuşmasını noktaladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.