Kastamonu Teknokent A.Ş. Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Kastamonu Teknokent A.Ş. 2021 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 29 Mart 2021 tarihinde genel kurul ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Kastamonu Teknokent A.Ş. Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
30.03.2021
904
A+
A-

Kastamonu Teknokent A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ın başkanlığında yapılan toplantıya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Galip Vidinilioğlu, Kastamonu Teknokent A.Ş. Genel Müdürü Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kasım Yenigün, yönetim kurulu üyeleri İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Av. Tuncay Yılmaz, Hüseyin Avni Üster ile genel kurul üyeleri Kastamonu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Başkanı Dursun Ergin, Kastamonu Köy Kalk. vd. Tarımsal Amaçlı Koop. Birliği Başkanı Erol Akar, Kastamonu İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Osman Şekercioğlu, Kastamonu Ticaret Borsası adına Emre Uzer ve Ticaret Bakanlığı temsilcisi olarak İl Ticaret Müdür V. Sefa Özata katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kastamonu Teknokent A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal; “Bugün itibariyle Kastamonu Teknokent, Türkiye’de ki emsalleri içerisinde model olacak bir Teknokent olarak öne çıkmaktadır. Bu yönüyle de emsal olarak gösterilmektedir. Kısa bir sürede çok büyük işler gerçekleştirdik” dedi.  Kastamonu Teknokent’in Kastamonu Belediyesi tarafından sermaye katılım bedeli olarak yaptırıldığı yerde faaliyete geçtiğini belirten Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal; “Bu binada pek çok firma faaliyet gösteriyor. Yazılım ve hayvancılık alanı dahil olmak üzere pek çok sektörden firmalarında Kastamonu Teknokent’te yer alabilmek için katılım başvuruları söz konusu. Bu başvuruların devamlılığı bizim açımızdan iyi bir yerde olduğumuzun da ispatıdır” ifadelerini kullandı.

“Teknokent’e yapılan katkılar Kastamonu’ya ve bölgeye katma değer olarak dönecektir”

“İçimizde bulunan ortaklarımızla beraber Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızdan alınan hibe doğrultusunda şu an inşaatımızın yapımı devam etmektedir. Amacımız ihalesinde belirtilen süre zarfında hatta mümkünse daha öncesinde bu binayı tamamlayıp faaliyete geçirmektir. Kastamonu Teknokent’in görünürlüğü, binanın tamamlanmasının ardından daha da ortaya çıkacaktır. İlimize ve bölgemize sağlamış olduğu katkılar daha net bir şekilde görünür hale gelmiş olacaktır” diyen Prof. Dr. Topal, Kastamonu Teknokent’e yapılan katkıların Kastamonu’ya ve bölgeye katma değer olarak döneceğini vurgulayarak konuşmasını şu sözlere sonlandırdı; ” Bu süre zarfında her birimizin sergilemiş olduğu katkıyı biz çok önemsiyoruz ve devamlılığını da arzu ediyoruz. Bu gayretlerimizin süreklilik arz etmesi çok mühimdir. Bu katkılar, ile ve bölgeye birer katma değer olarak dönecektir Bu vesileyle de bu zamana kadar vermiş olduğunuz katkılar için teşekkür ediyorum”.

Açılış konuşmasının ardından toplantı, Kastamonu Teknokent A.Ş. Genel Müdürü Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kasım Yenigün tarafından Teknokent A.Ş.’nin 2020 Yılı Faaliyet Raporu ve yapımı devam eden İdare ve Kuluçka Merkezi Binası ile ilgili gelinen durumu içeren sunum ile devam etti. Toplantının sonunda, 2021 hedefleri kapsamında İdare ve Kuluçka Merkezi binasının inşaatının tamamlanması ve mevcut alanın genişletilmesi için gerekli yerlere başvuruların yapılması kararları alındı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.